Year 10 Examination Timetable Summer 2018

Year 10	9.00 - 11.15	11.35 - 1.10	1.45 - 3.20
Wednesday 23 rd	English with English Literature or English with Media (1 hr 15 mins) 9.55 - 11.10	Physics (45 mins) 12.20 - 1.05	Mathematics 1 Calculator (1 hr) 2.15 - 3.15
Thursday 24 th			
May	History (50 mins) 10.20 - 11.10	Geography (1 hr) 12.05 - 1.05	Music (30 mins) 2.45 - 3.15
Friday 25 th			
May	Spanish (40 mins) 10.30 - 11.10	Mathematics 2 Calculator (1 hr) 12.05 - 1.05	Technology & Design (1 hr) 2.15 - 3.15
Tuesday 29 th			
May	Chemistry (45 mins) 10.25 - 11.10	French (40 mins) 12.25 - 1.05	Home Economics (1 hr) 2.15 - 3.15
Wednesday			
30 th May	Performing Arts (30 mins) 10.40 - 11.10	Biology (45 mins) 12.20 - 1.05	Religious Education (45 mins) 2.30 - 3.15

All Year 10 exams will take place in the Sportshall.

Pupils should check list of names on form notice boards to identify their seat number.